Pagina's

vrijdag 7 februari 2014

Natte voeten

Vandaag dreigde het een natte dag te worden. Vanochtend was het echter prima fietsweer, geen vuiltje aan de lucht, tot in in Arnhem kwam. een paar spetters, mag geen naam hebben

Vanmiddag was het een ander verhaal. Eigenlijk de hele dag la erg nat, maar binnen in het warme kantoor merk ik er niets van. Weinig uitzicht.

Op de terugweg naar huis merkte ik al snel dat er iets niet goed was. Mijn enkels werden nat, wat eigenlijk in een velomobiel niet kan. ik kan tijdens het rijden niet goed zien wat er aan de hand is, dus thuis maar eens gekeken. Al eerder heb ik geconstateerd dat er lekkage zit aan de rechterkant, waar de wielkast aan de rest van de body vast zit. Dat zit niet goed. Ik heb er een setje reparatiemateriaal voor gehad van velomobiel.nl, maar dat kan pas gebruikt worden boven 15* en dat is net nog niet, ook niet in mijn riante schuur.

Nu zie ik dat het aan de voorkant ook mis is, veel vocht en zand, duidend op binnensluipende ellende.De andere lekkage heb ik met kit en tape gerepareerd, maar ik zag dat dit niet voldoende heeft geholpen, ook daar weer veel water.
Ik hoop dat Lorenz dit leest, kan hij laten weten welke kit hij gebruikt heeft. Het is niet heel erg goed te zien op onderstaande foto, maar kijk goed rechts onder. Daar zie je dat er ruimte zit tussen bodem en aansluiting body.

 
 
Overigens regent het bijna nooit, zoals op de bekende gelijknamige website wordt bijgehouden. Dit was zo'n beetje de eerste echte natte rit met de 332. De andere keren dat er vocht binnen kwam, was meer door nat asfalt.

4 opmerkingen:

  1. Ha Casper, die kit heet sicaflex zoek ff op de site van Schermer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Casper, ik heb Bison poly max gebruikt, zwart, zie foto op lol-whatsapp

    BeantwoordenVerwijderen