Pagina's

zondag 16 februari 2014

ff testen

Gisteravond het linkervoorwiel er uit gehaald. De rem was niet goed, bleef af en toe hangen. Heb ik in de 147 ook gehad, is ouderdom en slecht onderhoud. De boel schoongemaakt, veer wat meer lengte gegeven, zodat ie verder terug moet. Dan is het risico op vastlopen ook minder. Volgens mij wel verbeterd, maar nog niet optimaal. De rem zal uit elkaar moeten en ik ga er van uit dat dit een garantie gevalletje voor velomobiel.nl is.

Edwin heeft gisteren de armsteunen die ik had besteld gebracht. Hij had deze vorige week meegenomen uit Dronten. Zal je zien dat ie net komt als ik er niet ben. Heeft ie wel zijn bakkie koffie gemist!

De armsteunen heb ik er in gedaan, moest ik ook even testen natuurlijk. Altijd leuk om een goeie smoes te hebben om een rondje te rijden. Nou, die steunen zijn fijn, kan ik zeggen.

Uiteraard was het geen straf om vandaag een rondje te rijden, lekker zonnetje en niet koud. Wel veel wind en af en toe werd ik wat opzij gedrukt. Maar eens een stormstrip bestellen, want dat beviel goed op de 147.

4 opmerkingen:

 1. Had nog wel een setje armsteunen voor je liggen...Ik had er meer last dan gemak van. Kabeltje aan het stuur voldoet voor mij nu.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dirk, ik had er eerst ook last van. Het deed zelfs behoorlijk pijn aan mijn ellebogen.
   Na een dag heb ik de steunen schuin geplaatst en nu ondersteunen ze mijn bovenarmen net boven mijn ellebogen. Is misschien nog een idee om te proberen naast het kabeltje :)

   Verwijderen
  2. Dat is nog wel eens het proberen waard. Laatst weer eens een metertje klittenband opgehaald in Dronten, dus ik kan direct aan de slag. Dank voor de tip!
   Groet,

   Verwijderen
 2. Ik heb ook een tijdje (zelfgemaakte) armsteunen uitgeprobeerd, maar vond ophanging van het stuur aan een kabel uiteindelijk toch prettiger. Kwestie van persoonlijke voorkeur.

  BeantwoordenVerwijderen