Pagina's

zaterdag 22 februari 2014

buitelingetje

Dat was ik nog vergeten te vermelden bij de post van woensdag. Dat kwam waarschijnlijk door de wonderbaarlijke werking van Joe's no flat substantie, waar ik zwaar van onder de indruk was.

Maar goed, woensdag stond ik aan de kant van de weg, Q op haar kant, om de achterband op te pompen. Die was namelijk langzaam leeggelopen. Band opgepompt, Q weer op haar wielen en instappen maar.
Daar gebeurde het. Het zit namelijk zo, ik stap altijd van links in, met mijn rechterbeen eerst. Nu stond de Q met het linkerwiel op het asfalt en het rechterwiel in de berm. Door de instap drukte ik het wiel de bodem in en kwam de Q scheef. Nu had ik dat niet direct in de gaten dus ik stapte verder in. In plaats van mijn voeten in de pedalen te kunnen vastklikken, ging ik langzaam, maar erg zeker, rechtsom op mijn kant. Nog net niet met mijn hoofd tegen de houten omheining van het weiland.
Behalve een spiegeltje dat "uit de kom" was, verder geen schade, gelukkig.

Ik durf te wedden dat ik de eerste ben die vanuit stilstand met een driewieler om is gevallen.

5 opmerkingen:

 1. Hallo Casper,

  Je bent niet de eerste :-).

  Groet,
  Herman
  Q467

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ging bij ophalen van mn Xs bijna van de brug af door teveel gewicht op 1 kant te zetten. dus de derde was je ook niet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En de vierde ook al niet, overkwam mij al in de negentiger jaren met een Alleweder.
  Beetje scheef en beetje haastig, hoppa, daar lig je dan te kijk. :-((

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, en ik maar denken dat ik de enige domme velomobieler ben :)

  BeantwoordenVerwijderen