Pagina's

maandag 28 december 2015

eerste impressie 20e OBT

Even wennen, de wekker om 06.30 op mijn vrije maandag, want kerstvakantie. Kwart over zeven staan Paul en Nico voor de deur, dus gauw koffie zetten.
We vertrekken iets na half acht en in Diepenheim pikken we Marc op, even verder in Goor Gert Jan.

In Lattrop is het al een drukte van belang bij de Smid. Alles is goed en strak geregeld. Na de groepsfoto om 11 uur kunnen we van start. Veel deelnemers pakken de makkelijke route, die wel erg makkelijk maar ook mooi is. we zijn erg vroeg bij de pauzeplek en moeten even wachten tot het open gaat. Geen punt, want het is prachtig weer en er zijn veel mooie voertuigen te bewonderen.
De koffie is goed, voor Duitse begrippen en het gebak gaat erin als koek.
Na de pauze neem ik met een 5 tal anderen de klimroute, de lange route. Mooie afwisselende route. Niet veel klimwerk, als je de Veluwe gewend bent. Mag de pret niet drukken.
Terug bij de startplaats is het nog iets te vroeg voor de soep en oliebollen, dus even kletsen met wat deelnemers.
Na de prima soep en dito oliebollen gaan we met 11 man terug, we hebben als LOL kennelijk een reputatie wat betreft routes rijden :)
Wel de bekende afvalrace en valk bij mijn huis gaat de rest, 6 stuks, verder richting Dieren, Arnhem, Nijmegen en Oss.

Fijne dag, lekker gefietst.

3 opmerkingen:

  1. Leuk die oliebollentocht. Helaas ontbreekt het mij aan een velomobiel en is het mij derhlve niet toegestaan mee te rijden. Maar met LOL ben ik in 2016 wel weer van de partij. Tot een voolgende LOL, Casper.
    Hartelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank voor met meerijden. Was gezellig en veilig. Als Vlaming kon ik het niet laten de enige klinkerstrook op de route mee te pakken. Op de terugweg was ik onder de indruk van de veiligheid en mooi constante snelheid. Het was een echte genietdag.

    BeantwoordenVerwijderen