Pagina's

zondag 7 oktober 2012

Hetistochnoggeenherfstrit met LOL

Meteorologisch en kalendarisch is de herfst al enige tijd geleden ingetreden. Vandaag leek het net een wat frisse nazomerdag. Heerlijk weer om rustig een ligfietstocht te maken. Daar dachten 8 anderen in onze omgeving ook zo over, dus een tocht met 9 rijders. 5 Questen en 4 open liggers, hurricane, fujin, roeifiets en greenmachine.

Na enig overleg mocht ik de route bepalen. Ik had gisteravond al even wat op de kaart zitten bekijken. Een keer aan andere kant op leek me wel leuk. Zo gezegd, zo gedaan. ViaWarnsveld, over het terrein van GGnet, zijn we het buitengebied ingereden. Wichmond schampend bogen we af richting Linde, buurtschap Delden op kleine afstand liggend.
Verder via 't Zelle naar Zelhem, na Veldhoek te hebben doorkruist. In Zelhem een mooie, beschutte pauzeplek in de zon. De Zelhemse meisjes op leeftijd vonden onze fietsen maar wat mooi!
Lekker appelgebak, maar we moeten toch weer verder. Zelhem uit richting Hummelo, vlak ervoor afgeslagen naar Keijenborg en via Baak terug naar Zutphen.

Genoten van de tocht, het weer en het gezelschap.

1 opmerking:

  1. Inderdaad heb ik ook genoten van de tocht, het weer en vooral het aangename gezelschap. En na afloop heb ik me in het feestgewoel van het Zutphense Bockbierfeest gestort.

    BeantwoordenVerwijderen