Pagina's

vrijdag 27 april 2012

Ready to roll

We hadden ROAM, we krijgen Eurotour 2013. De eerste was voor ik mijn Quest had, de tweede heb ik me voor ingeschreven. Maar wat te doen in een twee weken durende meivakantie, waarvan de dames thuis het eerste deel samen in Barcelona door gaan brengen?
Juist ja, dan bedenk je een eigen tour. Dat is de DuBeNeltour geworden. Samen met Marc ga ik een zesdaagse tour door Nederland, België en een klein deel Duitsland maken. Zondagochtend vroeg vertrekken we, vanuit Ruurlo rijden we samen over Emmerich, Kleve naar Gennep, alwaar we de Maasroute richting Maastricht gaan volgen. We proberen die dag Maastricht te bereiken, ongeveer 200 kilometer. De dag erna België in, om de avond Geraardsbergen aan te doen, via de Vlaanderenroute. Vervolgens richting kust om daar de Noordzeeroute te nemen naar het Noorden. Ergens slaan we dan weer af richting Oosten. Waar? Dat zien we wel, want 200 per dag lijkt doenlijk, maar je weet niet wat je onderweg allemaal tegenkomt. Bovendien is het vakantie en geen wedstrijd.

De afgelopen 2 dagen achter elkaar wwv gedaan om eens te kijken hoe dat gaat. Wel duidelijk dat het geen topsnelheden moeten worden als je achter elkaar grotere afstanden gaat rijden.
Ik ben ook wel benieuwd hoe het rijdt als de Q vol ligt met kampeerspullen en dan de heuvels van de Vlaamse Ardennen op.

Afijn, je leest het wel na 5 mei, als ik onze avonturen ga bloggen.

3 opmerkingen:

  1. Ik wens jullie heel veel plezier en veilige kilometers.

    5 mei weer terug.......en dan 6 mei met LOL naar de Holterberg......:)......respect.
    Mijn deelname is nog onzeker. 84km roetsen is eigenlijk te ver voor mij...:(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een luxe: twee weken meivakantie. De DuBeNeltour is in ieder geval een goede mitigerende maatregel tegen de verveling die langdurig verlof dreigt te bieden. Veel plezier Casper.

    BeantwoordenVerwijderen