Pagina's

vrijdag 4 mei 2012

eerste impressie DuBeNel tour

De geachte lezer kan wel zien aan deze foto dat we LOL hebben gehad tijdens deze DuBeNel tour. Deze foto is genomen aan de Belgische kust, in Middelkerke, door een zeer enthousiaste bakker. Je ziet hier Marc in de gele Q en Casper in de oranje.
Enthousiaste mensen hebben we voldoende ontmoet tijdens deze tocht. Vooral in Duitsland en België keek men de ogen uit. Hoe vaak we zijn gefotografeerd en gefilmd weet ik niet meer, maar het was heeeeeel vaak. Vaak leuk, hilarisch, maar soms levensgevaarlijk. Auto´s die naast ons kwamen rijden en een phone die uit het raam werd gehouden om te flmen. Mensen die ons wilden laten stoppen om foto´s te maken, zoals deze jongen, die gewoon voor een fotozaak bleek te werken, alwaar we de foto, waarschijnlijk tegen betaling, konden afhalen.

Het weer was wisselend, van zeer zonnig tot enorme onweersbuien. De wegen in België slecht tot matig, het landschap mooi afwisselend van heuvelachtig tot vlak, aan de kust. De sfeer was goed.
De Quest is duidelijk niet gebouwd om mee te klimmen, zeker niet met bagage erin.

We hebben in totaal 927 kilometer gereden in 5 dagen. Langste etappe was de eerste, 215 kilometer. we waren nog vers moet je maar denken.

Een uitgebreider verslag volgt.

6 opmerkingen:

 1. En jullie vinden elkaar na 927km nog steeds leuk......;)

  Ik ben benieuwd naar het hele verhaal. Het begin is hoopgevend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Wim, ja hoor, we hebben al uitgesproken dat we zeker weer een keer gaan :-)

  Casper's eerste impressie hierboven deel ik volledig, alleen ging het klimmen mij wat makkelijker af dus dat is voor mij geen belemmering om ook eens een andere kant op te fietsen (mits niet te steil).

  A.s. zondag hoor je alles over onze tocht!

  Groet Marc

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goed werk mannen, knappe prestatie en fijn dat jullie weer gezond terugzijn !!

  ben benieuwd naar het hele verhaal, foto's en wellicht filmpjes.

  tot zondag !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lorenz, op https://plus.google.com/u/0/107011803462457763225/posts/dLBtHr5mGAB kun je mijn verslag (met foto´s en wat videos) lezen :)

   Verwijderen
 4. Mooie tocht Casper. Fantastisch dat je alles in je Quest kunt meenemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. /me tekent voor jaloers maar mooi om te zien / lezen dat jullie beiden hebben genoten. Zondag een bescheiden LOL tocht in vergelijking met deze prestatie.

  BeantwoordenVerwijderen