Pagina's

zondag 6 november 2011

Smartphones

Dat is het onderwerp tijdens de koffiepauze van de LOL tocht van vandaag, 6 november. Het hoeft ook niet altijd over (lig)fietsen, velomobielen en roeifietsen te gaan. De pauze hebben we doorgebracht bij de Hoofdige Boer in Almen, nadat we in Joppe op een onvriendelijke manier waren gewezen op het terrasgebruik: dat was toch echt niet om onze voertuigen te parkeren. Daarom maar een paar kilometer verder gereden. en dat is tot ons genoegen en dat van een flink aantal voorbijgangers. Parkerend bij de Hoofdige Boer worden we al aangesproken door diverse voorbijgangers. Wim geeft een demonstratie van zijn roeifiets en de oranje Quest van Casper wordt goed bekeken. De andere twee staan weliswaar aan de andere kant gestald, maar deze worden ook goed geïnspecteerd.

Via het aanmelden op de site van Ligfiets.net was al zichtbaar da we vandaag met 3 velomobielen (alle drie een andere kleur) en een roeifiets op pad zouden gaan. We hebben een mooie herfsttocht gemaakt door het westelijke deel van de Achterhoek. Veel bekijks als we met ons drieën fietsen, dat valt altijd weer op en maakt het extra leuk.

Op de foto onze verzamelplek op de markt in Zutphen. Wim met zijn Thys roeifiets, Marc met de gele Quest, helemaal uit Neede gekomen en Constantijn in de witte. Fotograaf Casper met de oranje.
Het doel van ons is samen fietsen, ervaringen uitwisselen over fietsen en alle andere dingen die de revue passeren. Dat is vandaag weer mooi gelukt. Op de foto's kan je zien dat het weer wederom een grote en goede rol had hierin. Het was kortom een mooie dag, die vraag om herhaling.
Wil je er de volgende keer bij zijn? houdt dan de agenda op Ligfiets.net in de gaten.

2 opmerkingen:

 1. Leuk verhaal, mijn eerste keer met LOL is prima bevallen! Je ziet me weer terug in december :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Casper,

  Je bent toch weer sneller dan ik met je verslagje. Ik moet nog beginnen.

  Hoe is het filmpje eigenlijk geworden?

  Kun je die mailen?

  BeantwoordenVerwijderen