Pagina's

dinsdag 1 november 2011

morgenstond heeft goud in de mond

Tja, het begint bij de eerste foto

Vanochtend voor mijn doen vroeg op, 06.15 uur, ontbijtje op en weg met de Quest. In het schemerdonker vertrokken. Net voorbij Goor prikt de zon tussen wolken, bomen en boerenbedrijf door. Dat kan ik niet zomaar laten gaan. Even van genieten en vastleggen.
het begin van zo'n dag maakt de hele dag goed. Ik heb verder heerlijk gereden, lekker snel en zonder vollopende benen. Heerlijk gewerkt, alles lukte en op tijd weer terug gegaan, omdat ik niet in heel donker thuis wilde komen. Ook de terugweg ging heerlijk, bijna vanzelf. Dat is vandaag mijn goud: lekker fietsen, lekker werken, lekker bloggen, glaasje rood erbij.
Gezien de reactie van Beekie op mijn "winter" bericht, moet ik zeggen: heel blij met deze herfst. Laat die winter maar even wachten!

Welke is de mooiste:

3 opmerkingen:

 1. De onderste.
  Waarom? Kan ik ook niet precies aangeven.
  Is het het hekwerk dat nu prominenter in beeld is? Zijn het de bomen aan de linkerkant die het beeld evenwichtiger maken, samen met de bomenrij aan de rechterkant?
  Kritiek? Nergens scherp, ietsiepietsie scheef. Tijdens het rijden genomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja Theo, Tijdens het rijden. Volgende keer zal ik helemaal stil gaan staan. Moet nog wat wennen hieraan. Hopelijk komen er nog veel van deze momenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In eerste instantie dacht ik meteen foto 2, maar na het uitvergroten weet ik het zeker. Foto 1 vind ik toch echt het mooiste.
  Smaken verschillen gelukkig.
  Tot zondag.

  BeantwoordenVerwijderen