Pagina's

woensdag 8 januari 2014

nieuw

Nieuw is mijn woon-werk route, die ik morgen voor het eerst ga rijden. Het belooft ongeveer 38 kilometer te worden, deels al bekend terrein, maar de laatste 10 kilometers zijn nieuw. Nieuw is ook dat ik de Q binnen kan stallen, wel tussen veel andere fietsen, maar toch. Ik zal er een A4tje op hangen met de boodschap: kijken doe je met je ogen en bel me als je interesse hebt in een proefrit. Nieuw is ook mijn achterband. Ik ben gek op Kojaks, maar na een lekke band zondag prefereer ik toch beter materiaal.Bij de winkel waar onze Nico werkt kwam ik een Continental Speed King tegen. Dat merk was mijn favoriet op de racefiets. Speed King belooft wat! Hij is 55 mm breed, dus over comfort zal ik niet te klagen hebben. Tevens heb ik Joe's No Flat in alle binnenbanden gedaan. Wat een knoeiboel is dat zeg. Als iemand slimme tips heeft om dit zonder morsen te doen, ik lees het graag. Ervaringen met de speedking volgen!

4 opmerkingen:

 1. Quemo heeft dat spul ook in de banden, misschien kun je het hem vragen.

  Veel plezier met je nieuwe route. Ik heb er een motorhoes overheen met daarop de tekst: "Breekbaar. Info bij Wim."

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naast de halve liter fles heb je ook de kleine fles. Hiervan knip je de tuit zover eraf dat deze nog in een hollands ventiel past. Ik doe het al jaren en knoei bijna geen druppel.

  Veel succes.

  Hgr Peter die dol is op Joe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb er ook een klein flesje bij gekregen, maar waarschijnlijk te kort afgeknipt. Wilde bij de apotheek een spuit kopen, maar daar was het te druk.

   Verwijderen
 3. Ik heb een fles Stan's NoTubes, daar was een injectiespuit bijgeleverd, toch knoei je inderdaad vlug, zeker de presta ventielen zijn nogal klein om het spul in te injecteren.

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen