Pagina's

zondag 29 januari 2012

ROGAAB wordt Beneltour

Tja, de mensen waar ik naar toe zou rijden in de meivakantie zijn niet thuis in die periode. Ik heb daarom mijn route maar verlegd. Ik ga niet op en neer naar Oostenrijk, maar ik ga een rondje maken door België en Nederland. Vanuit Zutphen via Maastricht naar de Vlaamse Ardennen en via de Vlaamse en Zeeuwse kust weer naar boven. Exacte route heb ik nog niet. Ik zag een intiatief van Arnhemmers om in dezelfde tijd een rondje Nederland te doen, misschien sluit ik daar wel bij aan. Hoewel........toeren door België is ook erg aantrekkelijk. In het verleden heb ik met het gezin eens een deel van de Vlaanderenroute gedaan. Die wil ik nog wel eens, mooie omgeving, fijne route. Afijn, we zien wel.

Vandaag een ingelaste tocht met 2 anderen gemaakt, Wim en Arjen. Een rustige ronde door de omgeving van Deventer en Zutphen. Heerlijk fietsen, lekker fris (!!)
Arjen, bedankt voor het initiatief.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Casper,

  Ik neem aan dat je die 'Beneltour' met je Quest aflegt? Inclusief kampeerspulletjes? Misschien wil ik dan wel met je mee toeren in de meivakantie. Ik ben sowieso van plan om dit jaar enkele meerdaagse velomobieltochten te maken (voor mij de eerste keer), dus dan lijkt me een keer samen best gezellig, en leerzaam...

  Groet Marc

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marc,

  Goed idee om te kijken of we samen kunnen toeren. Mijn idee is om 28 april te vertrekken. Wehebben het er bij de volgende LOL tocht wel over. Dat kan trouwens wel jouw route worden, gezien de windrichting de komende dagen.

  Groet, Casper

  BeantwoordenVerwijderen