Pagina's

woensdag 15 augustus 2012

wie gaat er zondag mee?

Aanstaande zondag heeft Liggend Arnhem weer een rit gepland. Een vorige keer dat ik wel zin had om mee te rijden is het helaas voor mij niet mogelijk geweest. Het ziet er nu naar uit dat het wel gaat lukken. Wat voor rit ze gaan doen is nog niet duidelijk. Ze verzamelen om 11 uur bij de mooie, helaas in de steigers staande, Eusebiuskerk. Dat betekent dat we vanuit Zutphen rond 09.30 uur kunnen vertrekken. Wie er mee wil komt naar onze vaste LOL verzamelplaats op de Houtmarkt in Zutphen. Ik zal het op de agenda van ligfiets.net vermelden.
Afhanelijk van hun route rijden we een kleiner of groter deel mee en keren we tijdig terug naar Zutphen.

8 opmerkingen:

 1. Hoi Casper,

  leuk initiatief ! ik kan helaas niet...

  veel plezier,
  lorenz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 30km/u is voor mij geen toerritje meer.

  Ik ga niet mee.

  Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wees niet bang Wim, dat is hun snelheid, die passen ze vast wel aan voor prominente gasten van LOL. En onze heen en terugreis rijden we uiteraard onze snelheid. Dus, je komt wel?

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Casper, ik had ook al met een schuin oog zitten kijken naar LA. Weet niet zeker of ik het red, want zaterdag met vriendin mee naar haar familie. Maar als het een beetje meezit zal ik proberen er te zijn. (Zie nog wel een beetje op tegen de helm-fanclub.)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk initiatief Casper, maar helaas, helaas ik heb mij zondag ingeschreven voor een heel andere sport. Ik doe dan namelijk mee met een Volleybaltoernooi. Het wordt nog wat met deze sporter op leeftijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen