Pagina's

zondag 6 oktober 2013

Zweven met LOL

ja dames en heren, vandaag was het zweven met LOL. Dat zit zo, alweer maanden gelden dachten we bij Terlet te kunnen pauzeren, maar helaas was het toen gesloten.
De wind vandaag kwam vanuit het westen, Wim zou op zijn roeifiets komen, dus moesten we westwaarts. Vrijdagavond nagekeken op de  website van Terlet of ze vandaag open zouden zijn, wat zo was.
Marc had ook aangekondigd op zijn M5 te komen, dus ik heb alles moed bij elkaar geschraapt en heb mijn te koop staande Taifun rijklaar gemaakt. Een paar weken geleden was er een koper, die afhaakte, omdat er speling op het balhoofd zat. Nico was zo vriendelijk dit te verhelpen, waarop mijn besluit de Taifun weg te doen op losse schroeven kwam te staan. Ik heb namelijk door mij evenwichtsproblemen soms last van duizeligheid, waardoor rijden op een zwabberende tweewieler niet fijn voelt. Omdat deze nu strakker rijd, dacht ik, toch even testen.
De test is min of meer geslaagd. Ik heb lekker gereden, maar voel me wel wat onzeker, waardoor het rijgenot toch enigszins minder is.

De rit vandaag was mooi. Via Brummen en Eerbeek, over Laag Soeren en Loenen naar Terlet. Daar hebben we heerlijk zitten pauzeren in de zon, genietend van opstijgende en landende zweefvliegers.
Het gebak bij de koffie was in de over opgewarmd en smaakte prima.
Na de pauze richting Schaarsbergen en achter Deelen langs naar de Kop van Deelen. Mooie glooiende route, die over Hoenderloo bij Beekbergen uitkwam. Via Oosterhuizen en Klarenbeek zweefden we weer naar Zutphen. Of Voorst, Neede, Twello, Apeldoorn, Deventer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten