Pagina's

vrijdag 3 mei 2013

mijlpaal

Jawel, er is er weer een, een mijlpaal. Dit keer de 20.000 kilometergrens gepasseerd. Het gebeurde onderweg tijdens de Spezitour met Marc, op de tweede dag ergens langs de Rijn. Ik heb er 's avonds een lekkere Hefe weizen op gedronken.Die smaken altijd goed daar in Duitsland, zeker na een lange fietsdag.

Het komt erop neer dat ik gemiddeld 1000 kilometer per maand rijd. De meeste kilometers zijn woonwerkverkeer, op respectabele afstand gevolgd door de LOL ritten.
Naast de Quest rijd ik bij goed weer een Taifun, waarop ik enkele honderden kilometers per jaar afleg. Komende zondag is er weer een LOL rit en het wordt prachtig weer, dus morgen de Taifun maar eens inspecteren. De Quest heeft na de Spezitour ook aandacht nodig, voor ik er maandag weer mee ga rijden. Het Duitse wegdek is niet zo mooi als het onze en dat merk je aan je snelheid en het comfort, maar ook aan slijtage, verwacht ik.
Op het blog van brandweerquest stond een mooie "handleiding" over het oppeppen van je Quest. Die zal ik eens volgen.

Maar ja, de tijd ontbreekt me soms, sinds we buiten zijn gaan wonen. Onze woning heeft aandacht nodig, een eufemisme, er moet gewoon nogal wat gebeuren. Daarnaast de tuin, een joekel van 2300 m2, waarvan een deel moestuin, en ja, het is tuinweer dus........
We willen graag goed van de tuin kunnen eten, vandaar dat er nu veel tijd in gaat zitten.

3 opmerkingen:

 1. The vegetables from the garden always taste better than the ones from the store. Well worth the work we do to grow our vegetables. At least that is what I tell myself when I am turning the soil over. Have fun!
  Greeting from Canada
  Kevin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi man ik ben onlangs ook de 20.000 gepaseerd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi man ik ben onlangs ook de 20.000 gepaseerd

  BeantwoordenVerwijderen