Pagina's

zondag 6 januari 2013

Verrassende eerste LOL rit 2013

Verrassend was het bij de start. Wat het dan was? Alle heren waren voorbereid op de komst van een dame, in Quest XS 45. Eindelijk zou het dan eens gebeuren. Niets van dat al. Ons alle WimH heeft ons mooi voor de gek gehouden door anoniem aan te melden als XS 45, terwijl hij zich ook als Wim H had aangemeld. De kleine Q kwam de hoek om en wie zat erin? Wim dus. Al de tijd dat hij heeft moeten wachten op aflevering, heeft hij het stil weten te houden en dat is toch vanaf 17 juli geweest.

Op bovenstaande foto zie je rechts de witte XS naast de grote Q van Arjen.

De route was ook verrassend, want we hadden natuurlijk op een roeiende Wim gerekend en dan is het tegen de wind in wegrijden, vandaag voor de verandering maar eens in westelijke richting. dat hoefde dus niet meer, hoewel Wim wel wat zat te piepen dat ie wellicht niet zo hard zou kunnen, want hij heeft geen questbenen. dat viel dus reuze mee.

We zijn wel in westelijke richting vertrokken, de oude IJsselbrug over en via Cortenoever door Brummen naar Laag Soeren. Koffie zou in Loenen gedronken worden, maar de Loenermark was dicht op de eerste zondag van januari. Zeker skiën van de decemberwinst?
Dan maar door naar Beekbergen, maar de plek vlak daarvoor die Rudie in gedachten had was ook al dicht. Dan maar in Beekbergen centrum. Daar lukt het wel, geen supergebak, maar we hadden wat!
Vanuit Beekbergen via de buitenwijken van Apeldoorn na wat zoekwerk richting Klarenbeek terug naar huis.

Verrassend was dat we vandaag alleen velomobielen hadden.

Ook verrassend dat we met LOL dit jaar gewoon weer lekker elke eerste zondag van de maand gaan rijden. LEL kwam als optie voorbij, RIJS wordt wellicht ZOZ, of DOD. Op en neer naar Oberhausen, want Pieter-Jan wil een lekkere Duitse pint drinken. We zullen wel naar Cycle vision gaan en af en toe eens tussendoor een rit maken met elkaar. Een meerdaagse zit er ook wel in. Voorop staat LOL: lekker ongebonden liggen.

3 opmerkingen:

 1. Dus dat was het......je had een dame verwacht. Tja, dat viel dus wel even vies tegen ;)
  Gelukkig is de XS wel een beetje een dame.

  Fijn dat je "mijn bedrog" zo sportief hebt opgevat :)

  Tot de volgende #LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De diverse heren associeerden een XS met een vrouwelijke rijder.

  BeantwoordenVerwijderen