Pagina's

zondag 19 februari 2012

zinvolle onderbreking

Effe pauze, was mijn vorige bericht. dat heeft zin gehad. Ik heb een behoorlijke ontsteking in mijn kaak achter de rug, net op de plaats waar ik een wortelkanaalbehandeling heb gehad. Dat is nogal wat duw en trekwerk en dat terwijl de ontsteking bijna genezen was. Was, ja, want toen de verdoving uitgewerkt was, bleek dat de tandarts behoorlijk op die plek had gedrukt. Gevolg: weer een antibioticumkuur en veel pijnstillers. Inmiddels is het bijna weg, gelukkig. Nog wel een beurs gevoel, maar geen pijn en geen kloppend gevoel meer.
Dus, vanochtend maar even een kort ritje om te voelen wat de gevolgen zijn. Dat viel mee, hoewel ik niet echt op snelheid kwam. Wat wel prettig was, is te merken dat nieuwe kettingrollen effect hebben. Het loopt lekker, minder geluid, en het lijkt of er minder weerstand is. Nou, dat zal deze week blijken als ik weer eens wwv in de Q ga doen.

Het lijkt overigens wel lente als ik in de Q rijd. Nog fris toen ik wegreed, onderweg kan ik een shirt uitdoen, zo warm voelt het. Ben benieuwd hoe dat is met nog hogere temperaturen: rij je dan in een hemd?

3 opmerkingen:

 1. Nou Casper. Beterschap met het herstel van die akelige ontsteking. Ik hoop je gezond te zien op de Liggend Anrhem meets LOL Zutphen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi dat je weer bijna hersteld bent Casper.

  De hele afgelopen week reed ik in een (runners) T-shirt, zo warm was het al in de Quest (met schuimdekje, dat wel, op vrijdagmiddag na). Als het zo warm als vrijdag is (zeg maar 8+ graden), dan rijd ik gewoon in het T-shirt en met korte broek, en zonder dekje. En bij heel warm weer in een mouwloos runners shirt. De rijwind houdt me koel, heerlijk :-)

  Groet Marc

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrijdag was het inderdaad heerlijk, maar vandaag was het toch kouder.
  De wind was echt weer koud vandaag. Alleen uit de wind en dan in de zon was het wel weer erg lekker. Het wisselde nogal vandaag......;)

  Ik had gewoon mijn winterhandschoenen aan. Maar geen thermo(onder)broek meer en ook geen extra thermoshirt meer. Ik had nog wel lekkere dikke sokken aan.

  Fijn dat het weer beter met je gaat Casper.

  Gaan we op 25 maart nog iets doen met LOL? Dit is namelijk de Landelijke Ligfietsdag. We kunnen natuurlijk met z'n allen naar Dronten gaan om mee te doen met de toertocht die door de Ligfietsshop wordt georganiseerd.

  BeantwoordenVerwijderen