Pagina's

maandag 4 maart 2013

Mysterieus

Gisteren weer een mooie LOL rit gemaakt, met Wim, Marc, Pieter-Jan en Nico. Uiteraard op onze bekende startplaats bij het Volkshuis in Zutphen verzameld. Ik had een tocht richting Markelo uitgezet. Zaterdag wat uitgeprobeerd via Garmin Connect en op de GPS proberen te krijgen, wat me niet is gelukt. De routes van de fietsersbond gaan er wel op. Mysterieus. Halverwege de route was mijn kaart ineens weg. Mysterieus.

Bij de start was er veel glas op straat. In het o zo rustige Zutphen gebeuren op zaterdagavond kennelijk duistere dingen. Mysterieus. Het had een lekke linker voorband tot gevolg, helaas na 100 meter al een pauze. Zojuist het lek proberen op te sporen, niet gevonden terwijl de band toch echt plat stond. 4 getuigen zijn oproepbaar. Mysterieus. Ook nog even in de Q gekeken of er wellicht nog een andere binnenband lag, je weet maar nooit, maar helaas.

Nu ja, de tocht gisteren was mooi, al zeg ik het zelf. Slingerend tussen Zutphen, Almen, Exel, Markelo en Lochem over mooie, rustige wegen. Koud was het nog wel.
In Markelo zou het Wapen open zijn, niet dus. Een andere tent verwachtte veel krantenlezers, waardoor er geen 5 koppen koffie meer af konden. Zodoende kwamen we bij zaal Haverkamp. Veel wandelpubliek, want er was een wandeltocht georganiseerd. Voornamelijk grijs publiek, ook op straat. Nu ja, veel bekijks dus weer.

Tijdens de rit nog even met Marc gesproken over zijn idee om naar Spezi te gaan. Hierbij alvast de aankondiging: eind april reizen we af. We proberen in 2 dagen er heen te rijden, een dagje rondlopen en weer in twee dagen terug. Dat worden wel lange fietsdagen, dus bespreekbaar als zich meer mensen melden, die wat kortere etappes willen. Laat het weten als je mee wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten