Pagina's

zondag 2 oktober 2016

record, of geen record?

Sinds juni 2011 rijden we elke eerste zondag van de maand een LOL rit. De ene keer wat langer dan de andere keer, soms wat meer klimmen. Veelal rijden we slechts in provincie Gelderland, soms gaan we de grens met Overijssel over.
Elke keer, sinds de eerste twee ritten, zijn er minimaal 4 rijders, vaak rond de 7 a 8. Een enkele keer komen we boven de 10. Onze huisstatisticus W.H. houdt het nauwgezet bij. Vandaag zou het weleens een recordaantal kunnen zijn. Ware het niet dat......

Aan het weer ligt het niet. Bijna altijd is het goed weer tijdens de LOL tochten. Slechts een zeer enkele keer worden we nat. Nou ja, de open liggers dan.
Daar kan het dus niet aan liggen.
Maar wat dan wel? Wat weerhield Paul van meerijden, of Hendrie, Johan, en al die anderen die weleens mee gaan?

Volgens Arjen was het een van de mooiste LOL ritten tot nu toe. Wisten ze dat niet dan, dat daar elke keer weer grote kans op is?
Wisten ze niet dat er twee (!!) jarigen waren, waardoor de koffie met uitstekend gebak getrakteerd werd?

Nou ja, volgende maand weer een kans, hoewel in de najaar- en wintermaanden de deelnemers voornamelijk uit de vaste groep komen. Niet gek met de afstanden die sommige gasten moeten rijden om met ons mee te gaan.

Vandaag waren het er 13. Edwin, Wim (2x), Marc, Nico, Pieter Jan, Arjen, Aart, Niels, Henk, Nico, Martin en ik.
Wie completeert het recordaantal een volgende keer?

2 opmerkingen:

  1. tsja, als ik dat allemaal geweten had was ik misschien wel op tijd wakker geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had ook plannen om te komen. Maar ben uiteindelijk helemaal niet gaan fietsen. Ik zal de volgende keer eens kijken hoe het uitkomt. Maar vrees dat ik dan in het westen zit.

    BeantwoordenVerwijderen