Pagina's

maandag 7 augustus 2017

Het wordt steeds leuker bij LOL

6 augustus 2017, de ride like the wind tour staat op de agenda. Zoals gewoonlijk minder inschrijvingen dan deelnemers, dus altijd weer verrassend hoeveel er komen en wie.

Aangezien er vaker open liggers komen, heb ik een route gemaakt die de laatste kilometers de wind mee heeft, althans de fietsers :)

Steeds vaker komen er gasten van verre oorden en wij zouden LOL niet zijn om ons dan van de beste kant te laten zien. Zo ook deze dag. Een route door het mooiste deel van de Achterhoek (ahum) de Veluwe ook nog schampend. Langs en over rivieren. Door bossen en over dijken.

Natuurlijk ook een mooie plek voor de gebruikelijke koffie met gebak. Dit keer De Pannenkoekenbakker te Doesburg. Hoewel het een eind buiten de stad ligt en eigenlijk dichter bij Achter Drempt. Ja ja, wij hebben dorpen met de mooist denkbare namen.



Wegens de wind reden we een heel stuk met de geur van Aviko in de neus. In tegenstelling tot de TV reclame bevindt die fabriek zich niet in Keppel, maar in Steenderen. Kennelijk bekt dat voor de reclameboys niet zo, dus.......

Maar goed, wij hebben Vierakker, Wichmond, Baak, Keijenborg, Hummelo, Laag Keppel, Hoog Keppel. Voor en Achter Drempt. Olburgen, Spankeren, Brummen, Leuvenheim. Wat een mooie namen, toch?

En qua bezoekers, deze keer Piet uit Groningen er voor de eerste keer bij.

2 opmerkingen:

  1. Fraaie rit inderdaad Casper. Leuk om een keer mee te doen en het zal vast niet de laatste keer zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een mooie en gevarieerde route (alleen berg & dal ontbraken dit keer maar je kunt niet alles hebben), en met het weer en het gezelschap erbij was het sowieso een prachtige dag.

    BeantwoordenVerwijderen